:: #throwback Konsert Destini 2013 ::

Jangan ingat instagram je ada #throwback eh..tengah rajin nak blog nie kita sumbatkan skali kat sini. Why not right? Hehehe..

Been wanting to blog this dah lama kot..tapi tak pernah menyempat. So throwback yang pertama dalam blog nie is for a few months ago punya Konsert Destini!! Sesuai la kan nak throwback sebab a few months ago (technically it was last year) adalah bukan semalam, bukan last week dan juga bukan awal pagi tadi punya cerita.

Konsert yang ini feel dia lain skit sebab it was held in UiTM Shah Alam, kat  dewan baru atas bukit. i had to menapak (in heels okayyyy..) from d parking place kat padang kawad. Dah tercungap and basah ketiak baru tahu we couldve took the vip parking passes. Hampeh.

Line up was mostly the good ones. The night we went ada Dayang Nurfaizah, Hafiz, Adira, Amy Search, Dato CT, Jac, Pasha and Rossa! Ohsem...paling ohsem when Rossa walked by next to me! Next okayyyy...excited lasted for 10mins max. What lasted longer than that was Muara Hati LIVE from Hafiz n Dato CT. Lagu cinta i ols! Haihh..such a prefect (to me) song once upon a story ago.

The concert was for a good cause and harapnya if ada lagi this year everyone should support. Untung students sekarang..ada konsert bagai. Zaman i ols nan hadoo..

Well, my videos are up in keek @peluvtanya. Feel free to sing-a-long for 30seconds eh.. ;)

No comments:

Post a Comment

do u have anything to say, luv?